Kefíres hús

4 fő részére

Nehézség:

kezdőknek

A páchoz

  • 2 kis doboz kefír
  • 1.5 dl étolaj
  • 2 kávéskanál ételízesítő
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 kávéskanál majoranna
  • 1 mokkáskanál őrölt feketebors
  • 1 mokkáskanál só
  • 1 mokkáskanál őrölt kömény
  • 1 kisebb vöröshagyma reszelve
  • 2 gerezd fokhagyma reszelve

Továbbá

  • 8 szelet karajt

Elkészítés

A pác hozzávalóit elkeverjük. Beleteszünk 8 szelet kiklopfolt karajt (comb, tarja) és egy éjszakára letakarva a hűtőbe rakjuk. Másnap a keverékkel együtt zsiradékkal kikent tepsibe tesszük. Először letakarva, majd ha puha kitakarva sütjük. Sűrű szaftja legyen. Ha több szaftot szeretnénk,csináljunk ugyanennyi húshoz másfeles adag pácot. Legjobb hozzá a párolt rizs.

Megjegyzés

Szinte elronthatatlan, nagyon finom. A receptet Zsuzska1 néven küldték be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.